Terug

Zwarte Dekbedovertrekken (11)

Filters

Maak jouw slaapkamer af met een dekbedovertrek zwart. Alle zwarte dekbedovertrekken met scherpe prijzen vind je op deze pagina!

Zwart is een erg duistere, maar ook stijlvolle kleur. Een dekbedovertrek zwart kan heel veel betekenen voor de sfeer van jouw slaapkamer. Dit dekbedovertrek past vooral erg goed bij een moderne inrichting. De zwarte kleur staat voor elegantie en een zwart dekbedovertrek wordt daarom vaak gecombineerd met een satijnen stof. Het complete aanbod dekbedovertrek zwart kun je bekijken in onze webshop.

Wasvoorschrift dekbedovertrek zwart

Donker beddengoed moet bij voorkeur op 40 graden gewassen worden. Voor het beste resultaat kun je vloeibaar wasmiddel speciaal voor donkere was gebruiken. Draai het dekbedovertrek en de kussenslopen binnenstebuiten, zodat deze niet vaal worden. Heb je een satijnen dekbedovertrek zwart, was deze dan op een kreukherstellend programma. Hang het beddengoed te drogen of doe het in de droger op een kort programma.

Aanbod

Bij Droomcenter.nl hebben we zowel effen zwarte dekbedovertrekken als dekbedovertrekken met een zwarte print. Hierbij kun je denken aan grafische prints, zoals stippen of strepen, en dierenprints, zoals een zebra- of luipaardmotief. Een effen dekbedovertrek zwart wordt vaak gecombineerd met een satijnen stof. Doordat zwart een elegante kleur is en satijn een luxe stof, ziet het dekbedovertrek er op deze manier extra stijlvol uit.

Dekbedovertrek zwart combineren

Zwart is een neutrale kleur, waardoor je deze eigenlijk met alle kleuren kunt combineren. Toch staan sommige kleuren mooier dan andere, vooral in het interieur. Ook moet je oppassen dat je zwart niet met teveel donkere kleuren gaat combineren, anders kan je inrichting erg duister worden. Een vanzelfsprekende combinatie is natuurlijk zwart met wit. Met deze kleurencombinatie geef je echt een moderne uitstraling aan je slaapkamer. Richt je slaapkamer bijvoorbeeld in met witte meubels en decoreer dit met een zwart dekbedovertrek en zwarte accessoires. Ten tweede is het erg mooi om zwart met goud of zilver te combineren. Het hangt van je eigen smaak af of je liever zilver of goud in je interieur hebt. Ook is het erg mooi om goud of zilver samen met wit en zwart te combineren. Wil je wat kleur aan je slaapkamer geven? Combineer jouw dekbedovertrek zwart dan met geel. Door deze vrolijke en zonnige kleur wordt de duisternis van de zwarte kleur geneutraliseerd. Weer is het erg mooi om hier ook wat wit in terug te laten komen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box