Terug

Effen Dekbedovertrekken (21)

Filters

Effen Dekbedovertrek kopen? We bieden een uitgebreid assortiment voor de scherpste prijs. Eenvoudig online te bestellen in de maat die je zoekt! Bekijk het assortiment voor een dekbed dat past bij jouw wensen.

Effen dekbedovertrek

Een effen dekbedovertrek is perfect voor iedereen die houdt van een rustige en neutrale slaapkamer. Geen drukke prints, patronen of kleurcombinaties; een effen dekbedovertrek kan ook heel veel stijl geven. Pak een kleur die aansluit bij de inrichting van jouw slaapkamer, om er een rustgevend geheel van te maken. Pak een contrasterende kleur om jouw dekbedovertrek eruit te laten springen en wat meer kleur aan jouw slaapkamer te geven. Bekijk het complete aanbod in onze webshop.

Maten en materialen effen dekbedovertrek

Het effen dekbedovertrek is verkrijgbaar in alle mogelijke maten. Van het allerkleinste maatje 100×135 cm, die geschikt is voor een ledikant, tot aan het grootste dekbedovertrek lits jumeaux van 240×220 cm. Weet je nog niet welk dekbedovertrek je nodig hebt? Dan kun je de vuistregel aanhouden dat het dekbed ongeveer 60 centimeter breder moet zijn dan de breedte van de matras. Je kunt alles lezen over de verschillende maten onder het kopje ‘maten’. Daarnaast is het effen dekbedovertrek ook verkrijgbaar in alle mogelijke materialen. Van katoen tot flanel en van flanel tot satijn. Ieder materiaal heeft andere eigenschappen en kwaliteiten. Lees je dus, voordat je een overtrek bestelt, eerst in over de verschillende materialen, zodat je weet welke het beste bij jou past.

Aanbod

Een effen dekbedovertrek bestaat vanzelfsprekend uit één kleur. Echter, je hebt ook dekbedovertrekken die aan de boven- en onderzijde een andere kleur hebben. Deze kun je dus van twee kanten op leggen en je zou kunnen stellen dat je twee effen dekbedovertrekken voor de prijs van één hebt. Met een effen dekbedovertrek kun je heel veel kanten op. Vrolijk je slaapkamer bijvoorbeeld op met één sprekende kleur door het dekbedovertrek en decoratiespullen in deze kleur te nemen. Daarnaast kun je juist een dekbedovertrek in dezelfde kleuren als je slaapkamer nemen. Hierdoor creëer je veel ruimtelijkheid. Verder is een effen wit dekbedovertrek ook altijd een goede optie. Deze kan neutrale kleuren in je slaapkamer beter tot hun recht laten komen en felle kleuren juist wat dimmen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box