Terug

Dekbedovertrekken met Tekst (1)

Filters

Ben je op zoek naar een dekbedovertrek met tekst? Alle dekbedovertrekken met inspirerende teksten en quotes vind je hieronder.

Veel mensen vinden het leuk om inspirerende quotes in hun interieur te verwerken. Een dekbedovertrek met tekst is dan ook perfect voor jou. Je kunt gaan voor allerlei soorten teksten, zoals een grappige tekst, een romantische tekst of een mooie tekst. Het ligt helemaal aan je eigen voorkeur welk dekbedovertrek met tekst je neemt. Bekijk het gehele aanbod in onze webshop!

Maten en materialen dekbedovertrek met tekst

Een dekbedovertrek met tekst is er in alle standaard dekbedovertrek maten. Van een eenpersoons dekbedovertrek tot aan het grootste tweepersoons dekbedovertrek 240x200 cm. Alle overtrekken zijn ook verkrijgbaar in een extra lange maat, namelijk 220 cm in plaats van 200 cm. Daarnaast is het dekbedovertrek met tekst verkrijgbaar in verschillende materialen. Ga in de winter bijvoorbeeld voor een lekker warm flanellen dekbedovertrek met een romantische tekst en in de zomer voor een vocht absorberend katoenen dekbedovertrek met een grappige tekst. Op onze website kun je alle informatie die je nodig hebt over de verschillende materialen vinden. Lees deze goed voordat je een overtrek bestelt, zo weet je zeker dat je een materiaal koopt dat aansluit bij jouw wensen.

Aanbod

Een dekbedovertrek met tekst is er in allerlei soorten en stijlen. Zo heb je overtrekken in een landelijke stijl met bijvoorbeeld een print van hout en mooie romantische teksten. Daarnaast zijn er hele strakke overtrekken, waarop één grote tekst staat, en overtrekken waar een heleboel kleine teksten op staan. Verder zijn er dekbedovertrekken met tekst in combinatie met een print. Deze zijn bijvoorbeeld gestreept of er staan allemaal hartjes op afgebeeld. Als je samenwoont met je partner, is het ook erg leuk om een dekbedovertrek te nemen met een tekst over mannen en vrouwen. Zo heb je bijvoorbeeld een overtrek met ‘King & Queen’ erop of ‘His side & her side’. Daarnaast kunnen jij en je partner ook een overtrek nemen met een tekst over liefde. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box