Terug

Donzen Dekbedden (1)

Filters

Donzen dekbed kopen? We bieden een uitgebreid assortiment voor de scherpste prijs. Eenvoudig online te bestellen in de maat die je zoekt! Bekijk het assortiment voor een dekbed dat past bij jouw wensen.

Donzen dekbed

Dons wordt sinds ver in de geschiedenis al gebruikt om dekbedden op te vullen. Daarom is een donzen dekbed een klassieker in ons assortiment. Uiteraard is er keuze uit een aantal verschillende formaten dekbed, dat ligt aan jouw voorkeur. Een dons dekbed is zeer licht van gewicht en bovendien heerlijk zacht. Daarnaast houdt het je tijdens de winter lekker warm en tijdens de zomer ventileert het juist goed. Dit komt door de hoge isolatiewaarde en hoge vochtopname. Een dekbed van dons valt netjes over je bed, hierdoor ziet het er luxe uit. Het dons ligt ook altijd gelijk verdeeld over je gehele dekbed. Zo lig je extra lekker onder je donzen dekbed.

Hoeveelheid dons in het dekbed

Het kan nog wel een verschil maken hoeveel dons er procentueel in het dekbed zit. De meest voorkomende donzen dekbedden zitten tussen de 90% dons en 100% dons in. Als er 90% dons in het dekbed zit dan zit er vaak nog een ander materiaal bij. Meestal zijn deze dekbed dons dan ook wat zwaarder, omdat dons een van de meest lichte materialen is. Met 100% heb je een super licht dekbed aangezien er dan alleen maar dons in zit. Hou je van zwaardere dekbedden? Dan is een wollen dekbed een beter idee voor jou. Een donzen dekbed is vaak gemaakt van ganzendons. De ganzendons zorgt voor een hoge waarde van isolatie. Dit ganzendons dekbed werkt niet alleen verwarmend, maar juist ook verkoelend in de zomer. Het dekbed kan verschillen van warmteklasse tussen 1 en 5. Omdat een ganzendons dekbed zo populair is, is er ook veel keuze uit verschillende warmteklassen en formaten.

Donzen dekbed kopen online

Wil je een dekbed met een hoge isolatiewaarde en hoge vochtopname? Die bovendien uiterst comfortabel ligt en er luxe uitziet. Dan is een donzen dekbed de juiste keuze voor jou. Op Droomcenter.nl bieden wij goedkope dekbedden dons. Aangezien het dons dekbed een klassieker is, is er veel verschillende keuze in ons assortiment. Zo hebben we een 4 seizoenen dekbed dons die je het hele jaar kan gebruiken. Om te vinden wat past bij jouw wensen, filter je op eigenschappen zoals formaat en type, om zo te komen op het perfecte dekbed. Door te kijken tussen onze donzen dekbed aanbieding vind je extra goedkope dekbedden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box