Terug

4 Seizoenen Dekbedden (6)

Filters

Ben je op zoek naar een 4 seizoenen dekbed? Bekijk hier ons assortiment dekbedden waarmee je het hele jaar vooruit kunt!

4 seizoenen dekbedden

Het 4 seizoenen dekbed is opgebouwd uit twee delen, namelijk twee losse dekbedden die je aan elkaar kan bevestigen met een drukker-, rits- of knoopsysteem. Dit betekend dat je het dekbed dunner of dikker kunt maken. Op deze manier is het dekbed 4 seizoenen van het jaar te gebruiken. In de zomer gebruik je het dunnere dekbed en in het najaar of de lente gebruik je het iets dikkere dekbed. Tijdens koude winternachten kun je de dekbedden aan elkaar vastmaken en lig je lekker warm.

Informatie 4-seizoenen dekbed

De tijk van een 4-seizoenen dekbed is vaak gemaakt van katoen en de vulling kan variëren. Zo is er bijvoorbeeld een vier seizoenen variant gevuld met dons, wol, microvezel of katoen. In een 4 seizoenen dekbed dons lig je wat luchtiger dan in een wollen dekbed. Een microvezel dekbed werkt anti-allergeen en blijft vaak ook wat langer fris. Het eerste dekbed van de twee is dus een iets dunner en werkt verkoelend in de zomer. Dit is ook wel een zomerdekbed. Als je kijkt naar de warmteklasse dekbed, waarbij één staat voor warmst en vier voor minst warm, dan heeft dit dekbed vaak warmteklasse vier. Het tweede dekbed is wat dikker en dient als extra verwarming in de koudere maanden. De warmteklasse van dit dekbed is meestal drie. Als dit niet warm genoeg is de combinatie van het vier seizoenen dekbed optimaal. Samen creëren deze dekbedden de warmteklasse één. Heerlijk warm dus.

Voordelen/nadelen

Het grootste voordeel aan een 4 seizoenen dekbed is dat je het nooit te koud of te warm hoeft te hebben. Je kan op elk moment van het jaar zelf de keuze maken hoe warm je het wilt hebben. Zo hoef je niet nachten wakker te liggen omdat de warmte niet te verdragen is of omdat je ligt te rillen onder je dekbed. Daarnaast heb je met dit product alles in één. Je hoeft niet een los zomerdekbed en winterdekbed aan te schaffen. Op deze manier ben je in één keer klaar en kun je wat geld besparen. Vooral omdat wij bij Droomcenter.nl goedkope 4 seizoenen dekbedden hebben. Wat we wel hebben gehoord is dat het soms lastig is om de extra opbergruimte te vinden voor het extra dekbed tijdens de zomer maanden en in de lente. Als dit een probleem voor jou is dan kun je nog kijken tussen de dekbeddendie wij aanbieden, dit zijn enkele dekbedden die je hete hele jaar kan laten liggen.

4 seizoenen dekbed online bestellen

Een 4 seizoenen dekbed kopen die je natuurlijk niet iedere dag. Bij Droomcenter.nl vinden wij het heel belangrijk dat je goed kunt uitzoeken welk dekbed jij nodig hebt. Er is heel veel keuze, daarom hebben wij het makkelijker gemaakt om tussen deze keuzes te zoeken. Met verschillende filters, bijvoorbeeld op materiaal of formaat, kun je het juiste dekbed voor jouw vinden. Er is zeker een goedkoop 4 seizoenen dekbed die ieders wens kan vervullen! Als extra tip hebben wij een tag ‘4 seizoenen dekbed aanbieding’, dit zijn extra goedkope dekbedden! Heb je nog meer tips nodig? Kijk dan op onze pagina ‘dekbedden’.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box