Selecteer een pagina

Kinderdekbedovertrek

Ben je op zoek naar een kinderdekbedovertrek? Dan ben je op deze pagina van Droomcenter.nl aan het goede adres. Kinderdekbedovertrekken zijn geschikt voor kinderen tot anderhalve meter groot. Het speciale aan deze junior dekbedovertrekken is dat ze wat compacter zijn dan die voor volwassenen. Op deze manier ligt het lekker voor je kind, maar heeft hij of zij nog wel meer ruimte dan onder een peuterdekbed.

Maten

Een kinderdekbedovertrek is 120×150 centimeter groot. Een kinderdekbedovertrek kun je overigens niet alleen gebruiken op een kinderbed van 70×140 of 70×150 cm, maar ook op een eenpersoonsbed van 90×200 cm. Voor kinderen tot anderhalve meter is zo’n overtrek namelijk lang genoeg. Een groter overtrek kan immers al snel te zwaar worden voor een kind. Met een dekbed dat licht genoeg is, slaapt je kind fijner.

Leuke prints

Elk kind heeft een eigen idool of hobby, wij bieden overtrekken aan die daaraan gerelateerd worden. Kinderen zijn vaak erg blij met een nieuw overtrek van een bekend sprookjes- of stripfiguur of een favoriete sportclub. Kinderen voelen zich veilig in een bekende omgeving en slapen zo fijner. Dit verklaart ook direct de populariteit van een Cars dekbedovertrek, of van andere populaire films als Frozen, Bumba en Dora. Je kunt ook filteren op meisjes dekbedovertrekken of dekbedovertrek jongens om je zo meer in te leven in de belevingswereld van je kind.

Koop een kinderdekbedovertrek

Het kopen van een kinderdekbedovertrek kun je speciaal maken door het samen met je kind uit te zoeken. Je kind weet vaak zelf het beste wat hij of zij leuk vindt en zo ben je zeker dat je het juiste overtrek bestelt. Anders kun je het dekbedovertrek kind ook geven als cadeau voor zijn of haar verjaardag of voor Sinterklaas.